Designer Outlet Roermond

Gezin loopt vrolijk van de regenboogtrap af in het Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond: dé ultieme shopervaring

Wie een dag wil shoppen zit goed bij het Designer Outlet Roermond! Je kunt hier shoppen in meer dan 185 winkels van  internationale topmerken tegen absoluut de laagste prijzen. Naast de vele winkels zijn er ook diverse restaurants en cafés aanwezig in het Outlet Roermond. Benieuwd welke winkels er allemaal te vinden zijn? Bekijk het overzicht van alle winkels in het Designer Outlet Roermond.

Het hele jaar door welkom!

Jaarlijks komen er meer dan 8 miljoen mensen richting het Designer Outlet in Roermond om een dagje te shoppen. Je bent het hele jaar door welkom! Het Outlet Roermond is namelijk 363 dagen per jaar geopend. Alleen op Eerste Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn de deuren gesloten. 

Naast de keuze uit verschillende cafés en restaurants is er voor kinderen een speelhoek ingericht waar ze lekker kunnen klauteren en ravotten. Zo heb je tussen het winkelen door  een plek waar je een pauze kunt inlassen terwijl je kinderen plezier hebben.

Kinderen poseren op de instaspot van het Designer Outlet Roermond terwijl de vader een foto maakt en de moeder toekijkt

Openingstijden

Het Designer Outlet Roermond is 7 dagen per week, 363 dagen per jaar geopend. Alleen op 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het Outlet Roermond gesloten.

Reguliere openingstijden:
Maandag - Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag - Zondag: 09:00 - 21:00

Naast de reguliere openingstijden zijn er geregeld speciale dagen waarop de openingstijden afwijken. Deze vind je terug op www.designeroutletroermond.nl (in de footer).

Gezin loopt tevreden naar de uitgang van het DOR

Bereikbaarheid

Met de auto is het tussen de 30 en 45 minuten rijden vanaf Eindhoven (A2-N280) of Maastricht (A2-A73-N280) en ongeveer 20 minuten vanaf Venlo (A73-N280) en Weert (N280). Bij het Outlet Roermond zijn er voldoende parkeermogelijkheden.
Met de trein: Via de spoordeelwinkel van NS is een dagje shoppen in het Outlet heel voordelig. Koop een treinkaartje naar Roermond en loop door de mooie binnenstad van het station naar het Outlet. Het is ongeveer 10 à 15 minuten lopen. Bekijk de looproute vanuit station Roermond naar het Designer Outlet Roermond.

De trein naar Roermond die stopt op het station in Reuver terwijl een vrouw in een gele jurk over het perron loopt.

Parkeren

Parkeren bij het Designer Outlet Roermond is gemakkelijk en voordelig. Met ruim 6500 parkeerplaatsen, inclusief een overdekte parkeergarage, is er voldoende plek. Je parkeert de hele dag voor slechts €6,50. Je kunt ook gebruik maken van de Premium Parking. Voor €12,50 reserveer je je parkeerplaats bij de Guest Services of de Nike-ingang. Op P1, P2 en bij de Premium Parking zijn er speciale parkeerplaatsen met laadstations. Zo kun je je auto opladen terwijl jij shopt in het Designer Outlet Roermond!

Meer parkeerinformatie

Auto's geparkeerd bij het Designer Outlet Roermond met op de achtergrond de overdekte parkeergarage

Contactgegevens

Adres:
Designer Outlet Roermond 
Stadsweide 2 
6041 TD Roermond

+31 (0) 475 351 777 
info@designer-outlet-roermond.com
www.designeroutletroermond.nl

Het grote bord van het Designer Outlet Roermond, goed te zien tussen de winkels

Historische binnenstad van Roermond

Het Designer Outlet ligt op slechts 3 minuten lopen van het centrum van Roermond. Pak tijdens het shoppen een pauze en geniet van een heerlijke kop koffie of een hapje eten bij een van de vele cafés of restaurants die zowel te vinden zijn in het Designer Outlet Roermond als in de historische binnenstad.

Bezoek Roermond

De Stenen Brug richting Voorstad in de binnenstad van Roermond